Potpredsednik Ivan Đoković u poseti Novom Bečeju: značajna ulaganja ove opštine u infrastrukturne projekte

 

Potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za privredu i turizam, Ivan Đoković, posetio je Opštinu Novi Bečej, gde je razgovarao sa predsednikom Opštine, Sašom Maksimovićem, o budućoj saradnji u oblasti privede, sa posebnim osvrtom na iskorišćenost turističkih potencijala i izgradnju novih industrijskih zona. Nakon razgovora, potpredsednik Pokrajinske vlade, prisustvovao je prezentaciji turističkog kampa u Novom Bečeju i Vojvodina spa centra u Novom Miloševu.

,,Zadovoljstvo je posetiti Novi Bečej, a posebno jer se ukazala prilika da se sagledaju veoma ambiciozni projekti koje je započelo prethodno, a u dobrom maniru nastavilo sadašnje rukovodstvo Novog Bečeja. Ovi projekti pored izrazite ambicioznosti i kompleksnosti, pokazuju i realnu komponentu, s obzirom da su struktuirani sa pouzdanim inostranim partnerima“, istakao je potpredsednik Đoković.

U pogledu mogućnosti finansijske pomoći i podrške ovim projektima od strane Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Đoković je naveo da shodno sredstvima kojima se raspolaže u odnosu na vrednost investicije, biće uložen značajan trud, kako Pokrajinske vlade, tako i Sekretarijata, kako bi se pomogli poslovni poduhvati koji, prevashodno, podrazumevaju pripremu projektno-tehničke dokumentacije, te subvencije lokalnoj samoupravi, sa ciljem da se upotpune ovi projekti i lokalna infrastruktura koja će dovesti do povećanja atraktivnosti za investitore iz zemlje i inostranstva.

Potpredsednik Pokrajinske vlade, Ivan Đoković, i predsednik Opštine Novi Bečej, Saša Maksimović, obišli su i industrijske zone u izgradnji, kojima raspolaže ova Opština, tačnije industrijsku zonu u Novom Bečeju i u Novom Miloševu, kako bi se sagledali njihovi potencijali i uvrstili u program buduće saradnje.

June 2021
pon uto sre čet pet sub ned
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Copyright © 2021 Покрајински секретаријат за привреду и туризам. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates