Dr Mirjana Kranjac posetila kompanije koje su unapredile poslovanje uz pomoć podsticajnih sredstava Sekretarijata za privredu

Poseta kompaniji ,,Image Sport" Novi Sad

Pomoćnica pokrajinskog sekretara za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova, za oblast zapošljavanja, preduzetništva i zanatstva, dr Mirjana Kranjac, posetila je danas kompanije ,,Image Sport“ i ,,Led Studio“ iz Novog Sada, koje su učešćem na prošlogodišnjem konkursu Sekretarijata opredeljenim sredstvima uspele da unaprede svoje poslovanje i proizvodnju.

Pokrajinski sekretarijat za privredu godinama vodi aktivnu politiku unapređenja oblasti preduzetništva i zapošljavanja u AP Vojvodini, jer je razvijanje ovih oblasti od velike važnosti za dalji tok privrednog razvoja u Pokrajini.

Dr Kranjac je stava da je važno pokrenuti lančanu reakciju, tačnije podsticanjem privrede, motivisanjem preduzetnika, te unapređenjem zapošljavanja i otvaranjem novih radnih mesta, povećaće se i kupovna moć građana, a samim tim doći i do unapređenja u okviru samog sektora trgovine i usluga. ,,Neophodno je pratiti razvoj ovih kompanija i pomoći im i drugim vidovima podrške, mentorstvom, edukacijama, uvođenjem standarda i slično“, rekla je dr Kranjac.

Kompanija ,,Image Sport“ se već više od 30 godina uspešno bavi proizvodnjom i prodajom obuće i odeće, proizvodnjom sportske opreme za sve vrste sportova, kao i uslugom sito štampe i veza, dok je sportsku marku ,,Image“ ova firma razvila u saradnji sa najuspešnijim francuskim modnim brendovima kao što su Gerald Brem, Haiti Beach, Parachuting Paris, Kiddy, Naf Naf, i drugi. S druge strane, kompanija ,,Led Studio“ je orijentisana na izradu i održavanje reklamnih led panela, koji predstavljaju jedno od najboljih rešenja za isticanje sopstvenog reklamnog prostora na aobjektu, čime se postiže veća vizualna uočljivost čak i na maloj reklamnoj površini.

Poseta kompaniji ,,Led Studio" Novi Sad

Obe kompanije su nakon uspešne aplikacije na konkurse Sekretarijata za privredu, realizovale svoje projekte u vidu unapređenja sopstvene poslovne politike, efikasnosti u radu, a uspele su i da unaprede svoje sektore za proizvodnju i pružanje usluga.

March 2021
pon uto sre čet pet sub ned
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Copyright © 2021 Покрајински секретаријат за привреду и туризам. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates