Miroslav Vasin na obeležavanju Dana opštine Bački Petrovac

Bački Petrovac, 15. oktobar 2015. - Svečanom sednicom kojom su predsedavali predsednik Opštine Bački Petrovac prof. Pavel Marčok i predsednik Skupštine opštine Bački Petrovac dr Rajko Perić, obeležen je Dan ove opštine. Potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova Miroslav Vasin, prisustvovao je svečanoj sednici, koja je održana u velikoj sali opštinske zgrade.

Da je opština Bački Petrovac jedna od najnaprednijih južnobačkih opština u mnogim sferama privrednog i društvenog života, potvrdio je danas potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova Miroslav Vasin koji je prisustvovao svečanoj sednici .
,,Bački Petrovac je tipična vojvođanska lokalna samouprava, po tome što u njoj žive pripadnici nekoliko nacionalnih zajednica, prevashodno Slovaci, potom Srbi i Mađari. Svesrdno podržavam ovakav način suživota koji je prisutan u Bačkom Petrovcu kao i sve one aktivnosti koje ovu opštinu svrstavaju u red naprednih opština, jer je Bački Petrovac evidentno jedna od opština koja beleži rast u svim ključnim oblastima“, istakao je Vasin.

Dan opštine Bački Petrovac obeležava se 15. oktobra, na dan oslobođenja ove opštine u NOB-u. Svečanu sednicu Skupštine opštine, obogaćenu i kulturno-umetničkim programom, vodio je predsednik Skupštine Bački Petrovac Rajko Perić. Dosadašnji rad lokalne samouprave, sa posebnim osvrtom na proteklu godinu, predstavljen je od strane predsednika Opštine prof. Marčoka, brojnim zvanicama, predstavnicima Pokrajinske vlade, lokalnih samouprava, javnog i privatnog sektora, razvojnih agencija, privrednih komora, kao i predstavnicima slovačke nacionalne zajednice i narodnooslobodilačkog rata.

March 2021
pon uto sre čet pet sub ned
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Copyright © 2021 Покрајински секретаријат за привреду и туризам. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates