Потпредседник Иван Ђоковић на отварању „Триглав осигурања“ у Новом Саду: Долазак словеначког гиганта потрвда да је креиран нови пословни амбијент у Војводини

Нови Сад, 14. јул 2017. – Потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за привреду и туризам, Иван Ђоковић, присуствовао је данашњем отварању новог регионалног центра словеначке компаније „Триглав“, у Новом Саду, која је део ,,Triglav International” групе, једне од водећих осигуравајуће - финансијских институција у региону. 

Потпредседник Иван Ђоковић је истакао да тржиште осигурања потврђује да је Србија већ део Европе, с обзиром да је читав финансијски сектор, тачније банкарство, тржиште осигурања и осугиравајуће компаније, усклађен са нормама Европске уније.

,,Финансијске везе осигуравајућих кућа са својим матицама потврђују да не постоје баријере у том погледу. Сам долазак ,,Триглав осигурања“ у Нови Сад, потврђује да смо као нова влада креирали пословни амбијент који привлачи не само стране производне компаније, већ и компаније из финансијског и осигуравајућег сектора. У овом тренутку је неопходно да осигурамо имовину, превасходно пољопривреду, потом пољопривредне производе, механизацију, имовину компанија, њихову технологију и опрему“, рекао је Ђоковић.

Он је додао да је долазак ,,Триглав осигурања“ у Војводину, компаније која је пета по приходима, по висини премије, потврда да у АП Војводини постоји тржиште и његов потенцијал, али и долази до даљег развоја у погледу инвестиција и повећању асета, односно имовине.

Пословање компаније „Триглав осигурање“ посвећено је унапређењу квалитета услуга осигурања имовине и лица, као и обезбеђивању приступачности услуга грађанима у локалним срединама и локалним самоуправама у читавој Србији. Ширећи мрежу корисника услуга и поузданих партнера, ова друштвено-одговорна  компанија успоставља висок ниво пословања у АП Војводини.

,,Триглав осигурање“ је и генерални спонзор репрезентације Србије у кошарци.

July 2020
пон уто сре чет пет суб нед
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Copyright © 2020 Покрајински секретаријат за привреду и туризам. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates