Делегација Покрајинске владе у посети сестринској кинеској покрајини Гуангдонг

Делегација Покрајинске владе Аутономне покрајине Војводине боравиће у радној посети НР Кини, тачније сестринској покрајини Гуангдонг у граду Гуангџоу, где се у периоду од 23. до 25. фебруара 2017. године, одржава Међународни сајам туристичке берзе (Guangzhou International Travel Fair 2017 for Travel & Tourism - GITF 2017). На челу делегације је потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за привреду и туризам Иван Ђоковић, а на поменутом сјаму ће се представити и Туристичка организација Војводине на челу са директорицом др Наташом Павловић.

Приликом посете, која има за циљ унапређење и учвршћивање односа двеју покрајина, те размену искустава у погледу инвестиција, привредних и туристичких потенцијала, делегација Покрајинске владе ће се састати са вицегувернером и званичницима покрајине Гуангдонг, представницима Привредне коморе Гуангдонга, као и са представницима туристичке администрације ове покрајине. Потпредседник Покрајинске владе са делегацијом обићи ће и изложбени простор АП Војводине на Сајму у Гуангџоу.

Туристичка организација Војводине ће на овогодишњем Сајму туристичке берзе заступати туристичку понуду Покрајине и представити је у оквиру серије пословних Б2Б састанака са туристичким агенцијама, туроператорима и осталим пружаоцима туристичких услуга, којих је на овом сајму пријављено из око 45 земаља. Излагачи туристичке понуде долазе из најразличитијих региона и области широм света и настојаће да на растућем тржишту источне Кине, што подробније представе најновије туристичке брендове и производе, као и пакете услуга које ће корисницима бити од ове године стављене на располагање.

Као један од најутицајнијих међународних Б2Б сајмова фокусиран на путовања у и ван земље, као и конференцијски и изложбени туризам, ГИТФ ужива све већу пажњу и углед туристичке берзе и туристичке индустрије, препознат као ,,капија у свет“ опсежног кинеског тржишта на шаролика међународна тржишта, с обзиром да је сама покрајина Гуангдонг највеће кинеско изворно тржиште за област туризма.

June 2018
пон уто сре чет пет суб нед
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Copyright © 2018 Покрајински секретаријат за привреду и туризам. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates