Потпредседник Иван Ђоковић на III Бизнис кафеу у Новом Саду под називом ,,Остати и успети“

Преузето са https://www.facebook.com/BusinessCafeEvent/photos/

Најпопуларије дружење малих предузетника ,,Business Cаfé“, одржано је по трећи пут у Новом Саду, а јучерашњи сусрет носио је назив „Остати и успети“. Потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за привреду и туризам, Иван Ђоковић, поздравио је окупљене учеснике и пружио подршку таквом виду креативног, пословног окупљања, истакавши значај размене идеја и искустава, у циљу што боље организације пословања и креирања пословних идеја кроз предузетничку амбицију.

Преузето са https://www.facebook.com/BusinessCafeEvent/photos/

Ђоковић је присутне упознао са свим активностима Покрајинског секретаријата за привреду и туризам и нагласио да ће Секретаријат у наредном периоду акценат својих активности ставити на подстицај за младе предузетнике који имају између 25 и 40 година, као и на развој креативних делатности, попут ИТ сектора и дизајна. Позвао је све мале и средње предузетнике да се што боље информишу и максимално искористе све могућности које им Секретаријат нуди путем конкурса које расписује.

Сусрету младих предузетника присуствовали су и помоћник покрајинског секретара за област привреде, Бранислав Бандић, и помоћник за област туризма, мр сегреј Тамаш.

Преузето са https://www.facebook.com/BusinessCafeEvent/photos/

Кључна порука ових сусрета у години предузетништва јесте да млади предузетници нису усамљени у свом пословању, те да, са истих полазних основа, упркос проблемима које неспорно морају да превазилазе, могућ је успех, што саговорници представљањем сопствених примера добре праксе и успешног пословања потврђују.

Управо је ,, Business Cаfé“ најпопуларнији вид окупљања малих предузетника у региону, који се у Србији организује више од три године, и то у Београду, Новом Саду и Нишу, док се у региону привредни сусрети организују у Хрватској, Црној Гори, Македонији и Босни и Херцеговини.

Преузето са https://www.facebook.com/BusinessCafeEvent/photos/

До сада је одржано преко стотину сусрета, у оквиру којих је размењено више од 250 успешних предузетничких прича, у присуству од око 10.000 учесника и гостију.

Партнери 3. ,,Business Cаfé“-а су Привредна комора Србије и портал Моја фирма.

August 2019
пон уто сре чет пет суб нед
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Copyright © 2021 Покрајински секретаријат за привреду и туризам. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates