Потпредседник Иван Ђоковић у посети Новом Бечеју: значајна улагања ове општине у инфраструктурне пројекте

Потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за привреду и туризам, Иван Ђоковић, посетио је Општину Нови Бечеј, где је разговарао са председником Општине, Сашом Максимовићем, о будућој сарадњи у области приведе, са посебним освртом на искоришћеност туристичких потенцијала и изградњу нових индустријских зона. Након разговора, потпредседник Покрајинске владе, присуствовао је презентацији туристичког кампа у Новом Бечеју и Војводина спа центра у Новом Милошеву.

,,Задовољство је посетити Нови Бечеј, а посебно јер се указала прилика да се сагледају веома амбициозни пројекти које је започело претходно, а у добром маниру наставило садашње руководство Новог Бечеја. Ови пројекти поред изразите амбициозности и комплексности, показују и реалну компоненту, с обзиром да су структуирани са поузданим иностраним партнерима“, истакао је потпредседник Ђоковић.

У погледу могућности финансијске помоћи и подршке овим пројектима од стране Покрајинског секретаријата за привреду и туризам, Ђоковић је навео да сходно средствима којима се располаже у односу на вредност инвестиције, биће уложен значајан труд, како Покрајинске владе, тако и Секретаријата, како би се помогли пословни подухвати који, превасходно, подразумевају припрему пројектно-техничке документације, те субвенције локалној самоуправи, са циљем да се употпуне ови пројекти и локална инфраструктура која ће довести до повећања атрактивности за инвеститоре из земље и иностранства.

Потпредседник Покрајинске владе, Иван Ђоковић, и председник Општине Нови Бечеј, Саша Максимовић, обишли су и индустријске зоне у изградњи, којима располаже ова Општина, тачније индустријску зону у Новом Бечеју и у Новом Милошеву, како би се сагледали њихови потенцијали и уврстили у програм будуће сарадње.

August 2020
пон уто сре чет пет суб нед
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Copyright © 2020 Покрајински секретаријат за привреду и туризам. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates