Др Мирјана Крањац посетила компаније које су унапредиле пословање уз помоћ подстицајних средстава Секретаријата за привреду

Посета компанији ,,Image Sport" Нови Сад

Помоћница покрајинског секретара за привреду, запошљавање и равноправност полова, за област запошљавања, предузетништва и занатства, др Мирјана Крањац, посетила је данас компанијe ,,Image Sport“ и ,,Led Studio“ из Новог Сада, које су учешћем на прошлогодишњем конкурсу Секретаријата опредељеним средствима успеле да унапреде своје пословање и производњу.

Покрајински секретаријат за привреду годинама води активну политику унапређења области предузетништва и запошљавања у АП Војводини, јер је развијање ових области од велике важности за даљи ток привредног развоја у Покрајини.

Др Крањац је става да је важно покренути ланчану реакцију, тачније подстицањем привреде, мотивисањем предузетника, те унапређењем запошљавања и отварањем нових радних места, повећаће се и куповна моћ грађана, а самим тим доћи и до унапређења у оквиру самог сектора трговине и услуга. ,,Неопходно је пратити развој ових компанија и помоћи им и другим видовима подршке, менторством, едукацијама, увођењем стандарда и слично“, рекла је др Крањац.

Компанија ,,Image Sport“ се већ више од 30 година успешно бави производњом и продајом обуће и одеће, производњом спортске опреме за све врсте спортова, као и услугом сито штампе и веза, док је спортску марку ,,Image“ ова фирма развила у сарадњи са најуспешнијим француским модним брендовима као што су Gerald Brem, Haiti Beach, Parachuting Paris, Kiddy, Naf Naf, и други. С друге стране, компанија ,,Led Studio“ је оријентисана на израду и одржавање рекламних лед панела, који представљају једно од најбољих решења за истицање сопственог рекламног простора на aобјекту, чиме се постиже већа визуална уочљивост чак и на малој рекламној површини.

Посета компанији ,,Led Studio" Нови Сад

Обе компаније су након успешне апликације на конкурсе Секретаријата за привреду, реализовале своје пројекте у виду унапређења сопствене пословне политике, ефикасности у раду, а успеле су и да унапреде своје секторе за производњу и пружање услуга.

February 2020
пон уто сре чет пет суб нед
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
 
Copyright © 2020 Покрајински секретаријат за привреду и туризам. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates