Покрајински секретаријат за привреду и туризам први пустио у оптицај сопствену мобилну мобилну апликацију – савремен приступ крајњим корисницима

 Нови Сад, 20. април 2021. - Данашња конференција за медије покрајинског секретара за привреду, др Ненада Иванишевића, одржана је са циљем да се детаљније представи нови апликативни софтвер за мобилне телефоне, који обухвата све релевантнне информације у вези са радом Покрајинског секретаријата за привреду и туризам, а које су већ садржане на постојећој интернет презентацији Секретаријата.

,,Данас представљамо апликацију за мобиле телефоне која има за циљ да апсолутно транспарентно приближи рад Секретаријата свим грађанима, а пре свега онима који су заинтересовани за конкурсе. Сматрам да је потребно и на овај начин отворити рад Секретаријата и да ,,на један клик“ будемо доступни свима, те да свако ко инсталира апликацију буде обавештен о свакој промени, догађају и одлуци“, рекао је секретар Иванишевић, представљајући апликацију Секретаријата за привреду.

Како би значајније унапредио комуникацију са корисницима и заинтересованим странама, као и ефикаснију и бржу доступност података и информација у вези са радом самог Секретаријата, као и о подстицајним мерама, креирана је апликација за мобилне телефоне која обједињује бољу доступност, али и квалитет самог садржаја, идући у корак са новим технологијама и новим перцепцијама. Секретаријат на овај начин пружа могућност крајњем кориснику да у сваком тренутку буде тачно информисан о свим актуелним дешавањима, што његов рад чини пројемчивим и транспарентим.

Преузимањем апликације за Android и IOS мобилне оперативне системе, са Google Play и Apple продавнице, где се може пронаћи под називом ,,Privreda i Turizam APV“, она заузима свега 27 мегабајта складишног простора, а корисник приступа најтраженијим садржајима који се иначе могу наћи и на веб страници Секретаријата на spriv.vojvodina.gov.rs.

Секретар Иванишевић је истакао да је основни циљ ове апликације што боља и ефикаснија информисаност јавности о свим дешавањима у раду Покрајинског секретаријата за привреду и туризам, како би се остварила што боља интеракција са јавношћу. Он је позвао кориснике да учествују у креирању даљег концепта саме апликације, тако што ће обавестити Секретаријат о томе шта је потребно променити, како би се апликација што више унапредила и приближила крајњим корисницима.

Иванишевић је додао да је и даље у функцији бесплатан контакт центар Секретаријата који је био актуелан у току трајања претходно објављених конкурса, како би се што брже и ефикасније дошло до информација од значаја за кориснике.

Апликација се може преузети путем следећих линкова:

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details... 

App Store: https://apps.apple.com/.../privreda-i.../id1556282589

November 2021
пон уто сре чет пет суб нед
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Copyright © 2021 Покрајински секретаријат за привреду и туризам. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates