Радна посета Општини Стара Пазова – Иванишевић у обиласку туристичких потенцијала места Белегиш и Сурдук

 

Стара Пазова, 13. април 2021.  - Покрајински секретар за привреду и туризам, др Ненад Иванишевић, састао се данас са председником Општине Стара Пазова, Ђорђем Радиновићем, у присуству сарадника, са којим је раговарао о унапређењу сарадње Секретаријата и локалне самоуправе у наредном периоду.

Они су овом приликом посетили Коњички клуб ,,Мирела“ у месту Белегиш, Општина Стара Пазова.

Секретар Иванишевић је рекао да у општини Стара Пазова постоји изузетна синергија између локалне самоуправе и туристичке организације, као и привредних субјеката који се баве разним видовима туризма.

,,Стара Пазова јесте пример који ћемо применити и истсћи да се на овакав начин заиста развија туризам уз синергију свих релевантних чинилаца. Желимо да разговарамо са људима који се баве туризмом како би нам рекли у којим сегментима бисмо могли као Секретаријат да пружимо подршку, како би у наредном периоду јасно конципирали конкурсе, на начин да увећају свој туристички потенцијал", рекао је Иванишевић.

Председник општине је истакао да су мештани итекако свесни привредног и туристичког доприноса Коњичког клуба и генерално развоја коњарства. Он је додао да ће Општина наставити да улаже у туризам, са посебним акцентом на важност обале реке Дунав и 24 километра обале на територији Старе Пазове, а која није довољно искоришћена, при чему представља велик потенцијал од значаја за ову Општину.

Најављен је и овогодишњи пројекат изградње кеја у Старим Бановцима.

Делегација је након Коњичког клуба, који представља значајан рекреативно – туристички ресурс, посетила још један туристички потенцијал од изузетног значаја за ову Општину, превасходно у области винског туризма и угоститељства, винарију ,,Милановић“ у Сурдуку.

У званичној посети општини Стара Пазова, учествовали су и в.д. помоћника покрајинског секретара за област туризма, Милан Јарић, и директорицаТуристичке организације Општине Стара Пазова, Драгана Зорић.

October 2021
пон уто сре чет пет суб нед
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Copyright © 2021 Покрајински секретаријат за привреду и туризам. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates