Покрајински секретаријат за привреду и туризам први пустио у оптицај сопствену мобилну мобилну апликацију – савремен приступ крајњим корисницима

 

,,Модернизација и дигитализација у свим сферама друштва и пословања изискују адекватне мере, приступ и одговор у времену у ком живимо, као и у периоду пред нама, а које јесте веома захтевно. Тежи се ка новим, савременијим видовима комуникације у времену које карактерише ужурбаност, недостатак истог, као и квантитет на уштрб квалитета. Људи траже бржу и ефикаснију доступност информација које су им неопходне и веома је важно пружити им брз и веродостојан одговор, јер у супротном не идемо у корак са временом“, напомиње покрајински секретар за привреду, др Ненад Иванишевић.

Покрајински секретаријат за привреду и туризам настоји да унапреди своју комуникацију са крајњим корисницима, у свом домену и у оквиру сопствених капацитета, идући у корак са новим технологијама и новим перцепцијама. Како би значајније унапредио комуникацију са корисницима и заинтересованим странама, као и ефикаснију и бржу доступност података и информација у вези са радом самог Секретаријата, као и са подстицајним мерама, креирана је апликација за мобилне телефоне која обједињује бољу доступност, али и квалитет самог садржаја.

Преузимањем апликације за Android и IOS мобилне оперативне системе, са Google Play и Apple продавнице, где се може пронаћи под називом ,,Privreda i Turizam APV“, она заузима свега 27 мегабајта складишног простора, а корисник приступа најтраженијим садржајима који се иначе могу наћи и на интернет презентацији Секретаријата на spriv.vojvodina.gov.rs.

Секретаријат на овај начин пружа могућност крајњем кориснику да у сваком тренутку буде тачно информисан о свим дешавањима и раду Секретаријата за привреду, што његов рад чини пројемчивим и транспарентим свим заинтересованим лицима. 

Наредне седмице, покрајински секретар Иванишевић ће представити апликацију широј јавности и том приликом истаћи њен значај и допринос који ће се мерити бољом информисаношћу јавности о дешавањима у привреди и туризму, запошљавању и телекомуникацијама у Војводини.

October 2021
пон уто сре чет пет суб нед
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Copyright © 2021 Покрајински секретаријат за привреду и туризам. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates