Покрајински секретар Иванишевић и директорица ТОВ-а Павловић: Заједничко деловање на свим пољима у области туризма у АП Војводини удруживањем знања и капацитета

 

Нови Сад, 9. април 2021. – Да су солидарност и заједничко деловање у оквиру надлежности Покрајинског секретаријата за привреду и туризам један од основних метода рада, показује и данашњи сусрет покрајинског секретара за привреду и туризам, др Ненада Иванишевића, са директорицом Туристичке организације Војводине, др Наташом Павловић, који је резултирао договорима око заједничких активности и наступа у наредном периоду.

Покрајински секретар Иванишевић је најавио заједничку организацију туристичких сусрета у АП Војводини, који би требало да почну са реализацијом у мају текуће године, са циљем упознавања туристичких потенцијала на територији локалних самоуправа. Поред тога, креирана је и дигитална платформа под називом ,,Market Place“ у оквиру које ће бити презентовани сви туристички производи, као и њихов пласман, а на којој ће се одвијати и разне врсте едукација посвећених, пре свега, дигиталном маркетингу у области туризма и угоститељства, што је од изузетног значаја за ову делатност.

Директорица ТОВ-а је истакла да поменута дигитална платформа представља јединствену платформу на територији Србије и место где ће бити предвиђене обуке не само за све туристичке организације, већ и предузетнике и туристичке посленике, занатлије и пољопривредне произвођаче. Сам ,,Market Place“ ће поред поменутог обухватати и регистроване смештајне капацитете у оквиру овог јединственог система.

Поред наведеног, планирана је и организација догађаја под називом ,,Војвођански ручак“.

Секретар Иванишевић и директорица Павловић су се усагласили да ће у наредном периоду све активности у области туризма, као и већина догађаја, манифестација и пројеката ове организације и ресорног Секретаријата бити реализована у заједничкој режији, удруживањем знања, ресурса, капацитета и иницијатива за значајнијим подизањем нивоа туризма и туристичке понуде на територији АП Војводине. 

October 2021
пон уто сре чет пет суб нед
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Copyright © 2021 Покрајински секретаријат за привреду и туризам. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates